Pjevačica Aleksandra Prijović slovi za jednu od najpopularnijih mladih pjevačica danas, a mnoge njene kolege i dalje pričaju o nevjerojatnim uspjesima koje je postigla posljednjih mjeseci. Među njima je i naš poznati glazbenik, Zlatko Pejaković, koji je istaknuo kako nikada nije vidio fenomen poput Aleksandre Prijović.

Zlatko Pejaković prokomentirao uspjeh Aleksandre Prijović
Story 

'Aleksandra sigurno ima puno novaca. Mi te novce možemo samo sanjati, uključujući i mene. U 55 godina, koliko sam na estradi, nikad nisam vidio toliko novca u jednom danu', rekao je Zlatko za Blic.

Zlatko ističe da je čuo samo jednu Aleksandrinu pjesmu. 'Čuo sam samo jednu pjesmu, ima dobar 'groove', ali meni je isto kao i sve ostalo. Imamo ih puno, to im je pokora, da svi pjevaju isto', iskreno će Zlatko.

Aleksandra Prijović
Marko Lukunic/PIXSELL 

Aleksandra Prijović s pet je rasprodanih Arena postavila novi rekord, a procjenjuje se da je kroz Arenu u tih pet dana prošlo 90.000 ljudi. Aleksandra je samo od prodaje karata uprihodila 2,780.000 eura, no u to treba uračunati nemale troškove kao što je zakup Arene, scenografija, svjetla, bend i drugo, piše 24 sata.

Aleksandra je, prema cjeniku zagrebačke Arene, zakup prostora za pet koncerata platila oko 120.000 eura. Najjeftinija karta bila je 25, a najskuplja 130 eura, koliko je bilo potrebno izdvojiti za VIP ložu. Kad se sve oduzme i zbroji, Prija je čisto zaradila oko 2,5 milijuna eura.