Hrvatski glumac Goran Višnjić i njegova supruga Ivana Vrdoljak, koja je promijenila ime u Eva Višnjić, jedan su od prvih domaćih parova koji dobili dijete preko surogat majke 2011. godine. Njihovog sina, kojeg su nazvali Vigo Leo, rodila je Amerikanka nepoznatog identiteta 7. srpnja 2011. u klinici u Los Angelesu, gradu u kojem je i Marija Šerifović putem surogata rodila sina Marija.

Kako su tada pisali hrvatski mediji, nitko iz obitelji navodno nije znao da su Eva i Goran dobili dijete preko surogat majke sve do rođenja bebe. Razlog zašto je dijete dobio preko surogat majke u Goranovom slučaju još 2011. godine svakako je činjenica da se on davno 'probio' u svijet i počeo živjeti u Americi, pa su mu se mnoga vrata otvorila mnogo ranije.

Goran Višnjić i Eva Višnjić u braku su od 1999. godine
Profimedia 

Podsjetimo, Goran i supruga vjenčali su se 1999. godine i imaju starijeg sina Tina kojeg su posvojili, kao i kćer Vivien koju su posvojili 2013. godine. Eva i Goran Višnjić žive s djecom u Engleskoj, a blagdane često provode u Hrvatskoj.

Višnjići su se preselili iz Los Angelesa u Englesku na selo. Danas provode mnogo vremena na otvorenom, bicikliraju i odlaze na surfanje. I to je ono što im je bilo važno kod preseljenja - da kad Goran dođe sa snimanja može s djecom biti vani, u prirodi, na čistom zraku, a dovoljno blizu obitelji u Hrvatskoj.

Eva Višnjić i Goran Višnjić su u braku od 1999. godine
Profimedia 

‘Preselili smo u Englesku da nam djeca zdravije odrastaju, da idu biciklima do škole i da naprosto imaju prirodnije djetinjstvo bez straha od masovnih ubojstava koja u zadnje vrijeme jako često pogađaju Ameriku’, ispričala je Eva.