Ella Dvornik poznata je po tome da voli eksperimentirati s modom, ali i s frizurom pa se tako na društvenim mrežama često pohvali promjenama. Smeđa, plava, crvena, Ella je isprobala gotovo sve. Nedavno je skratila dugu plavu kosu koju je zamijenila nešto kraćom smeđom, a nakon toga je dodatno skratila uvojke i pohvalila se popularnom frizurom 'lob'.

Ella se sada ponovno odlučila za promjenu, pa se tako vratila plavoj boji kose. Za promjenu je inspirirao njezin rođendan. Naime, influencerica danas puše 33 svjećice na svojoj rođendanskoj torti, pa se odlučila počastiti novom frizurom.

'Nije mi dugo trebalo da se vratim na plavo. Izgleda da to sad već postaje rođendanska tradicija. Samo ovaj put držim se kratke kose, no da ne lažem, stavili su mi i nešto ekstenzija onako za gustoću malo, a i odlučila sam ovaj put ići s toplijom plavom da nisam uvijek blijeda. E- sad idem na jedan rođendanski ručak', napisala je Ella.

O njezinim promjenama boje kose često se raspravlja, a publika sa zanimanjem čeka svaki novi look. Ella je o svojim transformacijama jednom prilikom i progovorila, te otkrila što je inspirira za brojne promjene.

Ella Dvornik otkrila koji joj je omiljeni parfem
Instagram 

'Uvijek volim kad idem iz jedne krajnosti u drugu. Iz tamnosmeđe u bijelo, tad mi je najdraže jer mi je to tad šok. Jako volim bijelu kosu, ali mi je teško održavati. Kad sam cijela neprirodna barem da kosa izgleda prirodno. Ne znam postoji li išta više što je prirodno na meni', kazala je Ella nedavno u podcastu 'Make up my day' Jelene Perić.

Više fotografija Ellinih frizura pogledajte u galeriji:

Instagram Ella Dvornik