Glumac Bruce Willis i njegova supruga Emma Heming Willis proslavili su 16. godišnjicu veze, a Emma je ovom prigodom na društvenim mrežama podijelila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

'16 godina s ovim posebnim čovjekom. Moja ljubav prema njemu samo raste', napisala je.

'Predivno, nadam se čudu', 'Sretan je što te ima', 'Poštujem te i divim ti se', 'Ti si najbolja stvar koja mu se ikad dogodila', 'Nadam se da ćete zajedno provesti još mnogo godina', 'Nadam se da će sve biti dobro i da će vam ova godina počet i završit s ljubavlju', neki su od komentara obožavatelja.

Emma je ubrzo podijelila i snimku na kojoj govori kako se uistinu osjeća u vezi posebne obljetnice, i tako rastužila obožavatelje diljem svijeta: 'Upravo sam razgovarala s dragom prijateljicom s kojom sam se uspjela dobro isplakati. Važno je imati nekoga kome možete vjerovati u vezi svojih osjećaja', priznala je.

Emma Heming Willis i Bruce Willis imaju dvije kćeri
Instagram 

Nakon što mu je ranije ove godine dijagnosticirana frontotemporalna demencija, glumac Bruce Willis sve se teže nosi s teškom bolešću. Uz to, prošle godine s obožavateljima je podijelio da boluje od afazije, odnosno gubitka govora. Od tada se rijetko pojavljuje u javnosti, a njegova obitelj najveća mu je podrška.

Više fotografija slavnog glumca, pogledajte u galeriji:

Profimedia Bruce Willis se pojavio u javnosti prvi put nakon teške dijagnoze