Za atletičarku Sandru Perković danas je vrlo poseban dan. Naime, Sandra i njen zaručnik Edis Elkasević danas će izgovoriti sudbonosno 'da', a s uzvanicima će dočekat i Novu 2024. godinu. Slavna atletičarka sada se na svom Facebook profilu osvrnula na godinu na izmaku i zahvalila bliskim prijateljima i suradnicama.

'Draga moja 2023., iako nisi bila moja najbolja, ali si bila moja najdraža i najteža sportska godina. Sport čine pobjede, ali do njih ne možeš doći bez poraza, njega čine konstantno učenje i želja za napretkom , on je zaista jedinstven, surov i poseban! Ovim putem želim se zahvaliti svima koji su po ne znam koji puta bili uz mene i cijeli moj tim ! Bilo je to jedno ludo i nezaboravno, ponekad i teško putovanje , ali je došlo do kraja i spremna sam za neke nove priče, neke nove stranice sportske povijesti i za neka nova dokazivanja. A do tada , volim vas i doviđenja!', napisala je.

Na samom kraju svojim prijateljima zaželjela je uspješnu i sretnu 2024.: 'A Vama dragi moji prijatelji u novoj 2024. Želim Vam ponajprije puno zdravlja, ljubavi i sreće . Uživajte u svakom trenutku kao da je posljedni jer život nema reprizu.'

'I mi Tebe volimo u pobjedama i u učenju', 'Zdravlja i sreća neka te prate,za ostalo sam sigurna da ćeš svojim radom ostvariti. Sretno u 2024.', 'Draga Sandra, ti si bila i ostala naša, Hrvatska kraljica kraljice sportova, ali i kao žena i čovjek!', samo su neki od komentara obožavatelja.

sandra perković
Instagram 

Inače, izvor blizak atletičarki otkrio je neke nepoznate detalje vjenčanja Sandre i atletskog trenera, a poznato je i da par jednostavno ne može sakriti sreću.

'Svadba će biti održana u Zagrebu, a odjenut će vjenčanicu njezine prijateljice i dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Bit će to predivno vjenčanje, a neobično po tome što je upravo zakazano za doček Nove godine. Sandra je jako uzbuđena, a vjenčanje je isplanirala do najsitnijih detalja. Na svečanosti kao što je ova, pozvani su samo najuži krug obitelji i prijatelja', rekao je za Večernji list izvor blizak atletičarki.

Više fotografija Sandre Perković, pogledajte u galeriji:

Instagram Sandra Perković odlično izgleda.