Pjevačica Maja Šuput je u posljednje vrijeme boravila u Istanbulu, Dubaiju i državi u istočnoj Africi, Sejšeli. Međutim, bilo je vrijeme za povratak kući, pa se pjevačica s obitelji vratila u Zagreb.

Onaj kojem to nije 'sjelo' bio je maleni Bloom, koji je otvoreno pokazao svoje nezadovoljstvo povratkom kući, ali i snijegom kojeg je zatekao u glavom gradu Hrvatske. 'Stigli smo, očito nisu svi sretni', napisala je Maja u opisu videa kojeg je podijelila.

Bloom Maja
Instagram 

Na Majinom storiju mogli smo vidjeti kratak razgovor između Blooma i nje. 'Bloomi, kako ti se sviđa ovaj snijeg vani?', upitala ga je Maja. 'Ne, ne mama', uzvratio joj je nevoljko preslatki dječak.

Podsjetimo, Maja je ranije ispričala koliko Bloom obožava putovati, baš poput nje i supruga Nenada. 'Dok je Bloom bio još u trbuhu često smo pričali muž i ja kako bi bilo sjajno da nam dijete bude zaljubljenik u putovanja. I zaista do sada je već bio na dva prekoocenska putovanja, puno europskih i domaćih i stvarno bio savršen suputnik. Posljednjih sedam dana mu govorimo kako opet ide na put.

Bloom i Nenad Tatarinov.jpg
Instagram 

I posljednjih sedam dana samo govori kako ide na put, doslovno od jutra do mraka. Dakle onaj tren kad je vidio aerodrom i shvatio da kreće, dogodila se takva erupcija sreće i uzbuđenja kakva se vidi samo kod pravih putoholičara. Ima ona stara poslovica koja kaže da moraš paziti što želiš jer bi ti se moglo i ostvariti. Bloom kreće u novu avanturu', napisala je Maja.

Više fotografija s odmora obitelji Tatarinov pogledajte u galeriji.

Instagram Bloom Tatarinov u Dubaiju