Najgledanija i najdugovječnija lifestyle emisija u Hrvatskoj, IN magazin, danas obilježava svoj iznimni jubilej - 15 godina emitiranja, ustrajno ostvarujući visoke standarde u informiranju, zabavi i istraživanju kulturnih događanja. Tim povodom družili smo se s jednom od voditeljica te emisije, Mijom Kovačić.

'Proleti to, naravno. Imaš osjećaj da nije prošao niti jedan dan između toga jer se zapravo dobro zabavljaš. Nekako sve to ne doživljavaš kao posao iako je, ali nekako je to sve skupa gušt obavljati. Meni će ove godine biti i 18 godina na televiziji, tako da je to jedna lijepa punoljetnost. Super je kada imaš priliku odrastati s jednim takvim medijem kao što je Nova TV. Ja sam njeno dijete i stvarno je lijepo razvijati se zajedničkim snagama. Imam osjećaj da nije prošao niti jedan dan', ističe Mia.

Mia Kovacic i Renata Koncic Minea (1).jpg
Nova TV 

Lijepu voditeljicu smo pitali i je li u svojoj tv karijeri ponekad morala odbiti projekt, zbog kojeg joj je danas žao što ga je propustila.

'Mislim da u životu ne propustiš ništa što nije tvoje. Sve što je tvoje dođe po tebe ili te pričeka i zapravo te dočeka u pravom trenutku. U nijednoj mojoj profesionalnoj odluci i godini nemam žaljenja, sretna sam sa svime i vjerujem da će se to tako i nastaviti, tako da nema propuštenih prilika', kazala nam je Mia.

Mia Kovačić ima novu frizuru
privatna arhiva 

Mia je tijekom voditeljske karijere ponekad znala surađivati i sa svojim bliskim prijateljicama kao što je Ida Prester. Za Story.hr osvrnula se na njihovu poslovnu suradnju, ali i dugogodišnje prijateljstvo.

'Ida je moja dugogodišnja prijateljica, tako da je to bio jedan super moment gdje smo se našle u našem zajedničkom projektu 'Fakap'. Nas dvije uvijek imamo neke svoje brije i planove, a to je bio samo jedan od realiziranih. Ja mislim da je bitno biti okružen prijateljima i da ti to uvelike uljepšava život', kazala nam je Mia.