Oskarovka Hilary Swank u listopadu 2022. godine u jutarnjem je programu 'Good Morning America' objavila da će u 49. godini postati mama prvi put. Lani je rodila blizance, dječaka i djevojčicu.

Komentari onih koji smatraju da je prekasno dobila djecu glumicu ne zanimaju jer trenutno živi najljepše dane. U srijedu je objavila prvu fotografiju svojih blizanaca, a otkrila je i njihova imena.

Na fotografiji desetomjesečne bebe sjede na plaži, a pored njih su u pijesku ispisana njihova imena - Aya i Ohm.

'Čeka me naporan tjedan talk showovima u kojima ću pričati o svom novom filmu i zabavnom partnerstvu, ali shvatila sam koji je dan bolji da prvo sa svima vama podijelim imena svoje dvije male ljubavi. Sretno Valentinovo. P.S. Tko još ima bebe koje misle da je pijesak jestiv?', napisala je Hilary pored fotografije.

Hilary je u travnju prošle godine otkrila da je rodila djevojčicu i dječaka, a objavila je i fotografiju na kojoj, okrenuta leđima kameri, drži u naručju svoje bebe.

'Nije bilo lako, ali dječak i djevojčica su toga vrijedni. Sretan Uskrs! Javljam se iz čistog raja', poručila je uz fotografiju ispod koje su se zaredale brojne čestitke.

Hilary se za biznismena Philipa Schneidera udala 2018. godine, nakon 2 godine veze, a upoznali su se na spoju naslijepo koji su organizirali njihovi prijatelji.

Ranije je otkrila zašto je toliko dugo čekala da se odluči na majčinstvo.

'Imala sam karijeru i nisam imala pravu vezu sve do ... prije četiri godine, i svi elementi su se trebali spojiti i biti ispravni. To je nešto o čemu sam razmišljala još kao mlada djevojka. To mi je bilo na umu, tako da je lijepo biti ovdje i samo biti trudna', rekla je.

Profimedia, Instagram Trudna Hilary Swank