U posljednjoj epizodi kulinarskog showa 'Hell’s Kitchen' na RTL-u mnogi gledatelji su primijetili kako u showu nema jednog od kandidata. Riječ je o Damiru Glasnoviću s Malog Lošinja, koji je bio dio crvenog tima, a njegov odlazak nije previše detaljno obrazložen.

Chef Gretić tek je kratko poručio kuharima na početku emisije: ‘Nema Damira, on više ne pripada ovoj kuhinji i mome timu. Samo ćemo nastaviti dalje’.

Hell's Kitchen Damir Glasnović
RTL 

S obzirom na naprasno napuštanje emisije bez obrazloženja od strane produkcije RTL-a, gledatelji su ubrzo po društvenim mrežama krenuli s pitanjima vezanim za Damirovo napuštanje Hell’s Kitchena.

‘Hoće li nam tko objasniti zašto je lik izašao bez ijedne riječi’, ‘Svi se prave kao da Damir nije ni postojao u emisiji’, ‘Lik je morao nešto gadno zeznuti čim su ga izbrisali iz emisije’, neku su od komentara na službenoj Facebook stranici emisije.

Gdje je nestao Damir Glasnović iz Hells Kitchena?
RTL 

S RTL-a su se još uvijek nisu oglasili o 'nestalom' kandidatu. Redakcija Story-ja je poslala upit RTL-u vezano za Damirov odlazak iz emisije, a po primitku odgovora, isti ćemo i objaviti. 

Inače, novi uzbudljivi show 'Hell's Kitchen Hrvatska', redovito pokazuje gledateljima kako izgleda rad u pravom restoranu, sa svim pritiskom, emocijama, svađama, natjecateljskim duhom i vrhunskim delicijama.