Jerko Leko ponovno je pronašao ljubavnu sreću! Nekadašnji nogometni reprezentativac, a danas trener NK Jaruna u vezi je sa crnokosom Ivanom i nedavno su dobili kćer. Nije poznato gdje se par upoznao, znamo samo da je njegova nova odabranica iz Livna i da su presretni zbog dolaska djevojčice. Zbog ovih lijepih vijesti nazvali smo 43-godišnjeg Jerka i čestitali mu, na čemu je zahvalio, ali nije htio ništa komentirati.

jerko leko
Instagram 

Iako je naučio na veliku scenu i reflektore, zagrebački nogometni stručnjak rijetko komentira privatni život. Kada to i napravi, vrlo je iskren. Tako je prije desetak godina naglasio da će mu crnokosa cura, ležernog i elegantnog modnog stila odmah zapeti za oko, a najvažnije mu je njezina iskrenost. Govorio je tada o svojoj tadašnjoj supruzi Ivi Šarić s kojom je dobio dva sina, danas 12-godišnjeg Carlosa i 10-godišnjeg Leona. Njihova ljubavna priča započela je 2008. nakon što se kao igrač AC Monaca razišao s bivšom Misom Hrvatske Majom Cvjetković.

'Iva i ja slično razmišljamo, vesele nas iste stvari i odlično funkcioniramo zajedno', rekao je Leko na početku veze s Ivom, s kojom se vjenčao prije 12 godina u Zagrebu u crkvi Sv. Josipa Radnika.

Jerko Leko s misterioznom Ivanom dobio kćer
Story 

Iako su se tada činili najsretniji i najzaljubljeniji na svijetu, njihovu braku došao je kraj 2017. godine. Nisu otkrili zašto su se razišli, ali su ostali u korektnim odnosima i najbolji roditelji svojoj djeci. Iva je sreću u ljubavi pronašla u zagrljaju nogometaša Dinama i reprezentativca Brune Petkovića s kojim ima sinčića Adriana i vjenčali su se potkraj prošle godine, a Jerko je također uplovio u svoju sigurnu luku.

Ovu i druge zanimljive priče potražite u novom broju magazina Story koji je na kioscima od 21. veljače 2024.

Story Jerko Leko više nije u braku s bivšom manekenkom Ivom Šarić