Bivša RTL-ova novinarka i voditeljica, Ivona Hemen, pridružila se odjelu komunikacija HNS-a te će uz brigu za društveno odgovorne projekte HNS-a preuzeti i komunikaciju s medijima vezanu za sve ženske reprezentacije te mušku U-21 reprezentaciju', navedeno je u priopćenju HNS-a.

Podsjetimo, novinarka i voditeljica je krajem siječnja otišla s RTL-a nakon 10 godina.

Ivona Hemen
Tatjana Bukvić i Mario Poje 

'Nakon 10 i pol godina vrijeme je za nove izazove. Na RTL-u sam počela s radom za vrijeme studija, ubrzo nakon diplome prelazim u sportsku redakciju te radim posao iz snova s ekipom kakvu sam mogla samo poželjeti. Karijera me vodi dalje, a RTL-u sam zahvalna na svim prilikama, kao i na divnim doživotnim prijateljstvima koja sam ondje stekla', rekla je Ivona prije nekoliko tjedana.

Prošle godine također je napustila mnogima omiljeni Podcast Inkubator.

'Zahvaljujemo od srca Ivoni Hemen na sjajnoj višegodišnjoj suradnji tijekom koje je odradila velik broj odličnih podcasta s fenomenalnim gostima te je neizbrisivo utkala svoj trag u Podcast Inkubator. Mnogo tih sjajnih emisija dogodilo se u trenucima lockdowna, kada se nije znalo kako će sutra izgledati i kada je većina drugih medija reciklirala stari sadržaj. Mi (ona) smo tada išli najjače!', započeli su iz Podcast Inkubatora.

Ivona Hemen RTL voditeljica
Tatjana Bukvić i Mario Poje 

'Ivona nije bila samo jedan od autora na našem kanalu i zato će uvijek ostati neizbrisivi dio PI-a, ali i velik prijatelj na kojeg se uvijek može računati. Želimo joj puno sreće i uspjeha u idućim profesionalnim izazovima, a Podcast Inkubator će uskoro otkriti tko će je zamijeniti u našem podcasterskom stolcu počevši već od starta naše jesenske sezone', dodali su.