Zvijezda kultnih serija 'The Sopranos' i 'Kućanice', Drea de Matteo, otkrila je da joj je priključivanje platformi za odrasle 'spasilo život', nakon što je ostala bez glumačkih angažmana. Naime, glumica je svoje hipotekarne dugove otplatila u roku od pet minuta te čak pokrenula vlastiti posao.

'To nas je spasilo. OnlyFans mi je spasio život, 100 posto. Ne mogu vjerovati da to govorim, ali stvarno nas je spasilo. Svatko tko me želi osuditi i poniziti, neka samo izvoli. Samo se nadam da se nikada neće naći u poziciji u kojoj sam se ja našla, da se moram brinuti za dvoje male djece. To je spasilo moj dom koji nam je bio vrlo važan. I osim svega toga, dao mi je dovoljno novca da sama pokrenem i financiram ULTRAFREE', rekla je za Daily Mail i dodala:

'Stavili su mi ovrhu i kuća mi je bila poplavljena pa sam je pokušavala brzo prodati. Istodobno sam izgubila mamu, a moja druga mama, koja ima demenciju, ostala je bez novca za njegovateljicu. Nisam znala što je gore', ispričala je glumica.

De Matteo je bila u teškoj financijskoj situaciji, morala je skrbiti o djeci, kao i roditeljima s demencijom, te ističe da nije vidjela drugi izlaz osim spomenute platforme za odrasle.

'U pet minuta uspjela sam vratiti iznos koji mi je trebao da ne dođe do prodaje moje kuće. Učinila sam to, ali zapravo to nisam htjela učiniti. Dosta sam se zagrijala za to i postalo je viralno i ljudi su poludjeli. Mislim, početna ideja bila je da smo Robbie i ja namjeravali napraviti podcast koji bi bio kontroverzan. Htjeli smo ga naplaćivati kako nas mediji ne bi uništili zbog toga, a Robbie bi mi tu i tamo malo izmasirao stopala jer morate dodati malo nečeg takvog za OnlyFans', ispričala je.

Podsjetimo, glumica je u seriji 'The Sopranos' utjelovila Adrianu La Cervu, a za svoju izvedbu osvojila je nagradu Emmy za najbolju sporednu glumicu 2004. godine. Također je bila zvijezda šeste sezone 'Kućanica', gdje je utjelovila problematičnu Angie Bolen.