Woody Allen i Mia Farrow slovili su za jedan od najmoćnih holivudskih parova tijekom osamdesetih godina prošlog stoljeća. Par se prvi put upoznao 1979., a Farrow je tada bila razvedena sa sedmero djece. Kad ga je upoznala sa svojom obitelji, njena posvojena kći Soon- Yi imala je samo 10 godina i nije bila oduševljena novim muškarcem u kući.

Mia Farrow i njezino šestero djece.
Allan Tannenbaum / Polaris / Profimedia 

Godine 1984. Farrow je predložila Allenu da zajedno imaju biološko dijete, piše Stil. Premda je pristao, Allen je glumici jasno dao doznanja da će samostalno odgajati dijete. Nakon što se dugo borila da zatrudni, Farrow je predložila usvajanje djeteta. Alen je imao konkretan zahtjev, a Miji je navodno rekao da bi volio imati malu plavu djevojčicu.

'Mislila sam da, ukoliko mu je stalo do toga da pronađem takvu djevojčicu, možda će je zavoljeti', rekla je.  Godine 1985. Mia je usvojila djevojčicu Dylan Farrow. Nakon toga Alen je počeo više vremena provoditi s djecom.

'Ubrzo sam shvatio da je ta djevojčica divna i da je sve više držim u rukama, igram se s njom i potpuno se zaljubljujem u nju, oduševljen što sam joj otac', napisao je Allen u svojoj autobiografiji 'Apropos of Nothing'.

Mia Farrow i Woody Allen
Profimedia 

U siječnju 1992. Mia je otkrila gole fotografije Woodyja i njihove posvojene kćeri Soon-Yi. Bilo je očito da je otac u vezi s posvojenom kćeri, što je bio dovoljan razlog da glumica raskine vezu s redateljem.

Woody i Soon-Yi izrekli su sudbonosno 'da' 1997., a njihova ljubav šokirala je svijet. Soon-Yi nakon skandala s fotografijama nije progovorila ni riječi s majkom, dok je Woody negirao optužbe za seksualno zlostavljanje kćeri Dylan, tvrdeći da ih je izmislila njena majka Mia, jer je bila ljuta zbog prekida njihove dugogodišnje ljubavne veze.

Soon Yi Previn i Woody Allen su u braku 25 godina
Profimedia 

'Ne mogu kriviti Soon-Yi za sve što se dogodilo u njihovoj aferi. Još je bila samo sramežljivo dijete i sve se to dogodilo u našoj kući. Za to mora snositi punu odgovornost. Poticala sam njihovu vezu od samog početka, ali ne očekujete da partner spava s vašom kćeri iza vaših leđa', rekla je jednom prilikom Mia Farrow.

S druge strane, Allen tvrdi da je njegova bivša partnerica sve izmislila zbog ljubomore.

'To je apsurdno, ali je zbog svega toga na mojoj karijeri ipak ostala velika mrlja. Nikad nisam zlostavljao Dylan. Ništa što sam ikad radio se ne može protumačiti na taj način', rekao je. 

Razlika između Woodya Allena i Soon Yi Previn je 35 godina
Profimedia 

Sud ga je na kraju oslobodio optužbi za zlostavljanje. Soon-Yi Previn i glumčev usvojeni sin Moses Farrow branili su Alena od optužbi i napadali majku, dok je Soon-Yi rekla da ju je majka godinama zlostavljala.

Više fotografija Woodyja Allena i Soon Yi pogledajte u galeriji:

Profimedia Woody Allen i Soon Yi