Kako prenosi Nova.rs, ovog lipnja Kim Kardashian stiže u Beograd povodom otvaranja prve trgovine njenog modnog brenda 'SKIMS', javlja N1 Srbija.

Izvori tvrde kako Kim u Beograd dolazi s djecom i u njenu će čast biti organizirana proslava na ekskluzivnom mjestu. U glavnom gradu će ostati dva dana, a putuje iz Njemačke gdje će sa sinovima pratiti utakmicu Srbije protiv Engleske u sklopu Europskog prvenstva.

Kim Kardashian s djecom
Profimedia 

U Srbiju će doputovati privatnim zrakoplovom, a zatim joj je osiguran smještaj u predsjedničkom apartmanu luksuznog beogradskog hotela. Osim osobnog osiguranja, Kim će uz sebe imati dodatno osiguranje koje će ju pratiti 24 sata.

Navodno je imala posebne zahtjeve i želje, a istaknula je da svakako želi posjetiti Hram Svetog Save i Kalemegdan.

Kim Kardashian najpoznatija je reality zvijezda
Profimedia 

Zatražila je da u apartmanu uvijek ima svježeg cvijeća, ali i da joj u svakom trenutku bude dostupno deset različitih automobila kako bi izbjegla paparazze.  

Inače, ovo neće biti njezin prvi posjet Srbiji. Kardashian ju je posjetila 2017. godine kada je s bivšim suprugom Kanye Westom posjetila prirodni rezervat Uvac, u svrhu snimanja emisije o ljepotama prirode.

Kim Kardashian i Kanye West zajedno su dobili četvero djece
Profimedia 

'Malo ljudi zna da je Kim bila u našoj zemlji. Imali smo je priliku vidjeti, ali ne dugo jer su se zadržali samo dva sata. Kim se ponašala lijepo i kulturno. Vidjelo se da je oduševljena prirodom i boravkom u Srbiji. Poslužila sam joj pitu koju sam pripremila, kao i gulaš, ali nije htjela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće - rakiju. Ona je lijepa žena, ugodna, opuštena i prirodna. Prošetala je našim meandrima i provozala se jezerom', rekla je Slavka Nikolić koja je 2017. imala čast ugostiti zvijezdu.

Više fotografija zvijezde, pogledajte u galeriji:

Profimedia Kim Kardashian drastično se promijenila kroz godine