Parlamentarni izbori za 11. saziv Hrvatskog sabora su iza nas, a sad kad su prebrojeni glasovi s većine biračkih mjesta, više-manje je poznato tko će biti zastupnik sljedeće četiri godine, a tko ne. Alka Vuica bila je 14. na listi SDP-a u šestoj izbornoj jedinici, a dobila je 3029 glasova, što nije dovoljno za ulazak u Sabor.

Podsjetimo, Alka je nedavno objavila predizborni plakat na kojem pozira u leopard uzorku, kojeg je kasnije izbrisala s društvenih mreža. Nakon toga se javila s novim plakatom, koji je izazvao puno negativnih reakcija. Naime, pratitelji su joj pisali da je previše fotošopirana, zbog čega je Alka objavila neuređenu verziju fotografije. 'Priznala' je i da joj je u obrađivanju fotografije pomogao stilist Marko Grubnić.

Alka Vuica.jpg
Instagram 

'Ja sam kriva jer sam se iznervirala kako su me svi prozvali, pa sam spomenula Marka. Onda se Marko uzrujao zašto sam ga uopće spominjala, pa sam odmah maknula. A mislim stavila sam fotke koje su iz showa, to se u principu ne bi trebalo raditi. Ali ja i inače ne znam kako funkcioniraju društvene mreže. Ja sam jako iskrena osoba i što mi je na umu, to mi je na drumu.

Ja uopće nemam ništa protiv toga da se fotke uređuju, dapače. Ja i inače volim izgledati umjetno i plastično i stavljati perike, uvijek sam to voljela. Nemam ništa protiv operacija. Želim da sve bude ušminkano i da svi budemo ljepši. Tome društvene mreže i služe. Obožavam da smo svi speglani i zgodni, baš mi je to super haha', kazala nam je Alka prije nekoliko dana.

alka vuica
Instagram 

Alku smo tom prilikom upitali i kako je pada proces starenja. 'Jako mi smeta taj proces starenja. Neki dan su mi donijeli neke fotke iz mladosti i nije mi bilo dobro. Najžalosnije je to što čovjek nije svjestan sebe onda kada najbolje izgleda. Tek poslije skužiš kako si zgodan bio. Ali onda sam odlučila sebi reći da danas izgledaš najbolje što ćeš ikada izgledati jer ćeš izgledati sve gore i gore, osim ako se ne izoperiram kao Cher. Ali šta fali Cher, šta to nije genijalno kako ona izgleda sa skoro osam banki? Meni je ona fenomenalna. Ne volim bore i starenje, grozno.

Nekako me život razmazio, uvijek sam dobro izgledala više-manje, nisam nikad bila neka pretjerana ljepotica, ali sam dobro izgledala. I onda kada sam vidjela neke prve znakove starenja tamo oko pedesetih, onda sam se užasnula. To je nešto nevjerojatno. Eh ti muškarci, oni bolje stare od žena. Ali možda je to nama u glavi, to da frajer može biti poželjan i s 50, a mi žene ne. Zato mi se baš sviđa to što Cher radi, a to je da dokazuje da može biti poželjna i frajeru s 40, a ona ima 80. Neki kažu da ga je platila, pa neka je, šta je briga', ispričala nam je Vuica.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Goran Čižmešija, Viviana Lokmer Sulina Alka Vuica patila je zbog ljubavi