Story slavi svoj veliki 22. rođendan!

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih tih godina donio je brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i ekskluzive o kojima se pričalo mjesecima.

Story je od svojih početaka sinonim za kvalitetan, relevantan, zabavan i pouzdan magazin, a naše 22 godine obilježili su ekskluzivni intervju, vijesti iz svijeta bogatih slavnih, izvještaji s društvenih događanja u Hrvatskoj i svijetu te priče o inspirativnim ljudima koje smo donosili prvi.

Iako je nešto mlađi od magazina, naš portal Story.hr može se pohvaliti da je najčitaniji lifestyle portal u Hrvatskoj, a našu vodeću poziciju potvrđuju najveći broj pregleda te posjeta, kao i rekordno vrijeme zadržavanja čitatelja na našim člancima.

440951696_958710755792325_6957814112980365855_n.jpg
Story 

Sve su to razlozi za slavlje, a potrudili smo se da ono ove godine bude raskošno.

Nema rođendana bez poklona, no kad Story slavi, bogate poklone dobivate vi. Naš rođendanski mjesec bit će ispunjen mnoštvom iznenađenja kako u printu, tako i na portalu, ali i na društvenim mrežama Storyja.

Prvo rođendansko iznenađenje čeka vas već 2. svibnja na našim društvenim mrežama.

Pratite Story.hr i naše društvene mreže kako ne biste propustili sva iznenađenja koja smo pripremili za vas tijekom svibnja, ali i kako ne biste propustili naše nove ekskluzive - jer Story zna sve priče!