Lana Jurčević na svom Instagram profilu osvrnula se na nastup Baby Lasagne na Eurosongu. Njezin status prenosimo u cjelosti.

'Ajmo malo o fenomenu Baby Lasagna. Vjerojatno o jedinom muškarcu kojem čak ni prave ‘rvatine’ ne zamjeraju jer se šminka. U dugo vremena i jedinom Hrvatu koji je ovako ujedinio naciju. Od outsajdera koji čak nije niti upao na Doru, nego je izvučen ‘iz naftalina’ kao zamjena za izvođača koji odustane do uvjerljive pobjede na Dori, a možda i do pobjede na Eurosongu. Kakva priča!

Osoba koja s takvom jednostavnošću komunicira i koja je toliko nenametljiva u svom ‘postajanju’, on je umiljato janje koje se lako uvuče pod kožu svojom iskrenošću i ne kalkulacijom, a kad se popne na stage, ‘jede malu djecu’. Kakav zanimljiv preokret. Ne znam koja uloga je ljudima draža, ali vjerojatno taj spoj i ‘paket’ koji se dogodio je zapravo dobitna kombinacija. Dečko s kojim želiš da ti je prijatelj kad nije na pozornici, a kad je gore želiš biti dio te energije koja izaziva turbulencije.

Fascinantno je da netko bez puno iskustva se tako dobro snašao u potpuno nekom novom svijetu gdje se i najmanja greška može pretvoriti u ogromnu lavinu koja sve ‘raznese’. Ali ne, kod njega sve ima glavu i rep - iz njegovih usta izlazi sve što ljudi žele i trebaju čuti. Mirno i staloženo. Njegova pjesma ima dobru poruku i temu i nije samo rim tim tagi dim ‘nabrajalica’. Njegovi outfiti su tako mudro osmišljeni, ajde spoji ti našu kulturu i tradiciju s heavy metal soundom i nastupom - top! I on to tako dobro zna iznijeti sve - ne možeš to staviti na svakoga. Spot, režija, estetika, ma sve je. Bravo i za cijelu ekipu iza toga!! Eli i ostali, you got this!

Lana Jurčević
Instagram 

Ta ekipa je vjerujem i nadam se svjetlo na našoj sceni i što god da se dogodilo u finalu Eurosonga - sigurna sam da će biti dočekani kako zaslužuju, pobijedili ili ne pobijedili. Veselje koje je on unio od same Dore do sada - hvala mu na tome. Ovo pišem kao najobičnija osoba iz publike i promatrač, ali i netko tko vrlo dobro zna kako stvari funkcioniraju u našem muzičkom svijetu. On je jedna svježa energija koja nam je svima trebala - samo je nebo granica. SRETNO DALJE', napisala je Lana.

Više fotografija s njegovog nastupa pogledajte u galeriji:

Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia, JESSICA GOW / AFP / Profimedia Baby Lasagna na Euroviziji