Voditeljica Nikolina Pišek već neko vrijeme bavi se renovacijom svoje luksuzne vile u Zagrebu, a s obožavateljima na društvenim mrežama redovito dijeli kako napreduju radovi.

Sad je odlučila pokazati kako je postavljen golemi kristalni luster u njenom open space dnevnom prostoru, koji spaja kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak.

Instagram Vila Nikoline Pišek

'Aj ti digni trista kila na strop', napisala je i tako otkrila da je njen luster zapanjujuće težak.

Ipak, čini se da su majstori u tome uspjeli. Kasnije se Nikolina našalila na svoj račun:

Uz video je objavila i ozbiljan status.

'Za tjedan dana useljenje!!!!! Jejjjjjj!!!! Bilo je dosta grbavo i izazovno, s dosta hupsera na putu, i bit će još svakojakih situacija.

Idući tjedan mi istovremeno ulazi ekipa za seljenje, istovaruju stvari, i nadamo se obećanom stizanju namjestaja u utorak.

Gdje ćemo za to vrijeme i na čemu spavati, što i gdje jesti, gdje se tuširati i što iz koje kutije oblačiti - ne znamo.

I još k tome imam dva snimanja, jedan dosta bitan party koji moram pohoditi zbog dragih prijatelja koji slave 20 godina postojanja, i jedan odlazak u Beograd zbog mojih podjednako dragih neprijatelja jer sam nakon dvije godine sudskim putem ishodovala po prvi puta pravo na ulazak u stan u kojem smo živjele Una i ja deset godina!

Vjerojatno je prazan, ali to ćemo vidjeti u četvrtak. Podijelit ću s vama sve, pa i snimke kako je stan izgledao prije dvije godine.
Veselim se susretu sa svim dragim neprijateljima, deda Miša i Lana Janković - vidimo se! Veselim vam se svima! Poljubac i držite nam fige, dragi ljudi. Ludilo kreće!', poručila je.

Screenshot_20240217-002937_Instagram.jpg
Instagram 

Nedavno je otkrila da su vanjski radovi u punom jeku te da se bliži useljenje u vilu na sjeveru Zagreba.

'Dan D se bliži. Iako se meni čini da je kaos sve veći i veći', napisala je.

Inače, voditeljica je luksuznu vilu kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Zajedno su je planirali urediti, no sve je prekinula Vidojeva iznenadna smrt u svibnju 2022. godine.

Vila ima 1600 kvadrata, a Nikolina je cijelo uređenje osmislila sama.

Podsjetimo, voditeljica je nedavno za Story otkrila kako napreduju radovi u vili.

'Kao i svaka renovacija, napreduje dosta zeznuto. Imam rok još mjesec dana da uselim, a bojim se da to neće biti ispoštovano', priznala nam je Nikolina i otkrila je kako se useljenje odužilo zbog zastoja i problema s građevinskim radovima.