Svjetski poznata pjevačka diva, Celine Dion, na Instagramuu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svoja tri sina i pjevačem Rolling Stonesa, Mickom Jaggerom, nakon nedavnog koncerta grupe na stadionu Allegiant u Las Vegasu.

Celine Dion i njezin pokojni suprug Rene, zajedno imaju sina Rene-Charlesa (23) te blizance Eddyja i Nelsona (13). Eddy je dobio ime po Eddyju Marnayu, francuskom tekstopiscu, a Nelson je dobio ime po Nelsonu Mandeli. Unatoč tome što imaju samo 13 godina, blizanci znaju i francuski i engleski jezik.

Na svom Instagram profilu Celine nerijetko dijeli fotografije sa svojim sinovima, a vidi se kako dosta vremena provode zajedno te koliko su emotivni povezani, pogotovo nakon smrti njihovog oca i supruga Renea.

Podsjetimo, pjevačica i Rene Angelil upoznali kada je ona imala 12 godina, a on 38 te su mnoge šokirale tvrdnje da je ubrzo započela njihova ljubavna priča. Celine nikada nije krila da je sa svojim suprugom imala prvo i jedino seksualno iskustvo u životu.

Celine Dion i suprug Rene s blizancima
Profimedia 

Ipak, njih dvoje su 'službeno' postali par kada je Celine navršila 19 godina. Rene je bio velika podrška Celine tijekom njezine karijere, a borbu s rakom grla nažalost nije uspio pobijediti.

Inače, u kratkom razmaku Celine je prvo od raka grla izgubila supruga Renea, a zatim i brata. Loše vijesti tu ne prestaju jer je zbog ustrajnog i bolnog grčenja mišića, Celine bila primorana pauzirati svoju glazbenu karijeru koja već neko vrijeme stoji na čekanju.

U galeriji pogledajte više fotografija Celine Dion i njezinih sinova:

Instagram Celine Dion ima 21-godišnjeg sina Rene Charlesa i 11-godišnje blizance Nelsona i Eddyja