Kada smo prije nekoliko mjeseci razgovarali o nama omiljenom slavljeničkom broju koji držite u rukama, a njime slavimo 22. rođendan, imali smo jednu želju - nastaviti sjajan urednički niz iz broja u broj, ali dati mu posebno ruho. I dobio ga je u obliku više od 22 gosta i urednika koji su našu viziju upotpunili svojom i dali posebnu notu na 92 stranice u kojima ćete, vjerujemo, uživati.

Poznate osobe iz svih sfera društvenog djelovanja, prijatelji brenda, stručnjaci... svi su oni preuzeli uredničku palicu i poigrali se temama koje vašu pažnju zaokupljaju već 22 godine. I zato smo vam odlučili darovati narukvicu koja simbolizira našu neraskidivu vezu. Obvezali smo se biti iskreni, ekskluzivni, zabavni i emotivni i baš zato naša priča traje ovoliko dugo.

Story_20_22052024_m.png
Story 

Naše lice s naslovnice, influencerica Paula Sikirić, iznimno je profesionalna, multitalentirana mlada žena koja se ovaj put poigrala stiliziranjem same sebe u modnom editorijalu. Ujedno je i najavila našu ovogodišnju temu L’Adria Story Hall of Famea, najglamuroznijeg i najdužeg regionalnog crvenog tepiha na kojem ćemo i ove godine dodijeliti prestižne nagrade. I sve to noseći bisere.

U svakom tom biseru zapravo vidimo vas - naše vjerne čitatelje uz koje naša niska sjaji najjačim mogućim sjajem. I zato vam hvala - volimo se i dalje!

Borboleta narukvica dar.
Goran Čižmešija 

Borboleta u bogatom asortimanu ima mnogo zanimljivog nakita i upravo zbog toga s ovim voljenim brendom slavimo 22 godine Storyja i čitateljima za vjernost darujemo čak osam modela narukvica Borboleta Good Wish Souvenirs.

Nadahnute hrvatskom kulturnom baštinom, narukvice su idealne za sve koji žele komadić naše tradicije na svojoj ruci. Narukvice dolaze s nizom prepoznatljivih i popularnih motiva, kao što su licitarsko srce, srcoliki motiv otočića Galešnjak, paška čipka, šibenski botun, opatijska kamelija i drugi.

Motiva je mnogo, a na vama je samo da izaberete omiljeni model koji će postati jedinstven detalj u vašim odjevnim kombinacijama. Stoga rezervirajte u svom kalendaru srijedu, 22. svibnja i potražite na kioscima novi broj magazina Story s darom - Borboleta Good Wish Souvenirs!