Slavna holivudska glumica Anna Faris imala je uspješnu karijeru, a kad se zaljubila u kolegu Chrisa Pratta mislila je da je njen život konačno savršen. Na njenu žalost, bivši suprug nakon razvoda ju je neviđeno ponizio.

Anna i Chris radovali su se sinu, no nije sve prošlo bez problema. Dječak je rođen devet tjedana prerano, sa svega 1,7 kilograma i s određenim komplikacijama koje su ostavile posljedice na njegovo zdravlje. Prošao je nekoliko operacija, a danas još uvijek ima problema s vidom i srcem.

Nakon što je Pratt svojoj novoj partnerici zahvalio što mu je rodila zdravo dijete, javnost je zaključila da je time uvrijedio Faris te se brutalno okomila na njega.

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger.jpg
Profimedia 

Iako je Faris svojevremeno napisala da jako sretna što je Pratt njen partner kad su je upozorili da mali Jack ima ozbiljno krvarenje u mozgu zbog čega bi mogao imati poteškoće u razvoj, on je nakon razvoda našao novu ljubav te naizgled potpuno zaboravio na sina.

Njegova nova partnerica je Katherine Schwarzenegger, kći slavnog snagatora Arnolda Schwarzeneggera s kojom je dobio dvije kćerkice.

Nakon nepromišljenog poteza iz 2021. godine Pratt se rjeđe pojavljuje u javnosti. Naime, tada je napisao emotivnu poruku supruzi, kojoj je poručio da joj je zahvalan što mu je omogućila 'nevjerojatan život i zdravu kćer'. Mnogi su protumačili da je time prozvao Faris i njihovog sina Jakea koji se već godinama bori s ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger
Profimedia 

'Ljudi, pogledajte kako me gleda! Želim vam da nađete nekoga tko će vas ovako gledati! Upoznali smo se u crkvi. Dala mi je divan život, prekrasnu, zdravu kćer, toliko glasno žvače da ponekad moram staviti čepiće u uši, ali to je ljubav! Pomaže mi u svemu, a zauzvrat povremeno otvorim staklenku kiselih krastavaca. Njeno srce je čisto i pripada meni. Ona je moje najveće blago, pored moje kartice Ken Griffey Jr Upper Deck Rookie. Ako znate što je to, onda znate da to puno govori. Njen rođendan je za otprilike šest tjedana. Pa ako joj dotad ništa ne kupim, reći ću joj da pročita ovaj post. Volim te, dušo', napisao je tada.

Anna Faris i Chris Pratt bili su u braku
Profimedia 

'Pratt koji veliča Schwarzenegger kao Boga', 'Bježi od obaveza, dijete viđa jednom u dva tjedna, a ti Anna sve sama rješavaš', 'Za nekoga tko se toliko poziva na Boga, on poprilično laže', 'Ponizio je Annu, sada to opet radi, doslovno je priznao da je ne voli, veliča sadašnju, a ponižava bivšu' i 'Lijepo je što toliko voliš svoju ženu, ali dok si bio patetičan prema sebi, tvoja bivša je bila ta koja je sve rješavala sama', poručili su mu fanovi.

Profimedia Anna Faris