Nina Badrić najavila je koncert u Areni Zagreb, 30. studenog. Bit će to njezina druga Arena jer je u istoj već ranije nastupala. Bilo je to u ožujku 2020. godine, netkom prije lockdowna.

'Iskreno, taj koncert mi je bio ogromna trauma, to je bilo izuzetno teško za odraditi, znam da to ljudi ne vole čuti, ali bilo je vrijeme lockdowna, u potpuno poremećenim uvjetima koji su se mijenjali iz dana u dan, kao i situacija da li smijemo raditi, ili ne.

Nina Badrić
Gordan Svilar 

Jedan dan bi dobili informaciju da se otkazuje, drugi dan da nas puštaju, tako da evo šest mjeseci smo živjeli pod ogromnim stresom i na kraju sam mislila da nitko neće doći u Arenu, da će svi zapravo otkazati zbog tog lockdowna i korone. Međutim, Arena je bila prepuna i zahvalna sam svakom čovjeku koji je došao i koji je bio sa mnom', rekla je Nina gostujući u radijskom showu 'Beautiful day' na bravo! radiju.

Nina ovih dana vrijedno radi i na novom albumu 'Ono kad', koji samo što nije ugledao svjetlo dana.

DSC_9348.jpg
Story Press 

'Da, izlazi novi singl koji ga najavljuje, a zove se 'Ono kad', baš kao i album. Nakon toga izlaze još i drugi singlovi pa tako sve do kraja iduće godine haha. U jednom trenutku će se pojaviti čitav album, ali prvih nekoliko će ići pomalo. Nećemo pustiti sve odjednom', ispričala nam je Nina prošli tjedan.

Ne sumnjamo da će puna Arena Zagreb u jedan glas pjevati hitove poput Čarobno jutro, Rekao si, Takvi kao ti, Dodiri od stakla, Dani i godine, Ja za ljubav neću moliti, Nije mi svejedno i mnoge druge.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Nina Badrić