'Wow', 'Izgledaš predivno', 'Najljepša si', komentari su ispod objava Adriane Ćalete-Car (32), supruge nogometaša Duje Ćalete-Cara (27). Adriana izgleda besprijekorno i vidi se da sa suprugom maksimalno uživa u Cannesu.

Adriana Ćaleta-Car
Instagram 

Mnogima je nevjerojatna činjenica da je u ljeto prošle godine rodila drugo dijete jer nikad nije izgledala bolje. Dubrovčanka s nogometašem ima dvojicu sinova, a drugom djetetu je ime držala u tajnosti dva i pol mjeseca nakon porođaja. Tek tada, na krštenju, otkrila je da su mališanu dali ime Felipe. Dječaku je na kršenju bio kum Dujin kolega i prijatelj, nogometaš Dejan Lovren. 

Pravnica Adriana i Duje otprije imaju sina Maura, a dobivala je pohvale na račun utegnute figure i 2021., nakon što je rodila prvo dijete. Tada je Adriana izašla s mališanom u šetnju svega 20 dana nakon porođaja pa su je mnoge dame pitale je li uopće bila trudna. 

Duje Ćaleta Car i Adriana Ćaleta Car vjenčali su se po drugi put
Instagram 

Par se vjenčao u lipnju 2022. u njezinom rodnom Dubrovniku. Nakon ceremonije u crkvi, slavlje se nastavilo u dubrovačkoj tvrđavi Revelin, a mladence i goste zabavljali su omiljeni domaći pjevači Jole i Petar Grašo.

Kako Adriana izgleda nakon drugog porođaja pogledajte u galeriji: 

Instagram Pravnica i supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara oduševljava linijom nakon što je u ljeto prošle godine rodila drugo dijete