Kate Beckinsale pridružila se ostatku Engleske u slavlju pobjede nad Srbijom u prvoj utakmici koju su te dvije momčadi odigrale na Europskog nogometnog prvenstva u nedjelju navečer.

Slavna 50-godišnja glumica okupila je nekoliko prijatelja u svom domu u Los Angelesu kako bi gledali kako engleski tim pobjeđuje hrvatske susjede 1:0. Kate je, kao i mnoge druge slavne osobe, skočila u zrak kada je Jude Bellingham zabio prvi i jedini gol Engleske u 13. minuti.

Kako je izgledalo njeno slavlje pogledajte u galeriji:

Instagram Kate Beckinsale

Iako je ostvarila internacionalnu karijeru, glumica je rođena u Engleskoj, a na društvenim mrežama objavila je snimku slavlja kad je pao gol. Kate i njezina prijateljica nosile su personalizirane dresove engleske reprezentacije.

Kate se krajem prošlog mjeseca vratila na posao nakon višetjednog boravka u bolnici, a na društvenim mrežama podijelila je fotografije sa snimanja svog novog filma 'Stolen Girl'. Glumica je u svojoj kamp-kućici isprobavala retro stilizirane krojeve i frizure, a mnoge obožavatelje zabrinuo je njen mršavi izgled.

kate beckinsale
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

'Žao mi je što ovo moram reći, ali Kate izgledaš previše mršavo', 'Uvijek si imala izvrsno uravnoteženu težinu. Ali kad ti se počnu vidjeti jagodice, gubi se ravnoteža', komentirali su obožavatelji, a glumica je zatim otkrila zašto je prije nekoliko mjeseci bila hospitalizirana.

'Njegovala sam svog očuha sve do smrti početkom ove godine. I mojoj se mami svašta događa. Privikavam se gledati kako mi dva oca umiru... Jedan kad sam imala pet godina, a drugi u siječnju ove godine. Također sam prošle godine izgubila i svoju mačku, svoju srodnu dušu s kojom sam bila skoro 19 godina. Provela sam šest tjedana u bolnici zbog obilnog povraćanja krvi, a to je uzrokovao stres koji je rastvorio rupu između mog jednjaka i želuca', poručila je Beckinsale pa dodala:

profimedia-0859503988.jpg
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

'To je pridonijelo određenom gubitku težine. Nije važno što mislite o mom izgledu i kako bih trebala izgledati, neovisno o okolnostima u mom životu i životu moje obitelji. Pokušavam preživjeti ono za što sam mislila da su nepodnošljivi gubici i reaktivirani PTSP, a radim i na uzdržavanju obitelji koju sam ostavila.'

Podsjećamo, glumica koja je pretprošle godine bila u Zagrebu, ranije je otkrila da se suočava sa zdravstvenim problemima o kojima nije željela više govoriti, a s Instagrama je izbrisala sve fotografije i snimke koje dokazuju da je bila u bolnici.