Slavna holivudska glumica Nicole Kidman slavi svoj 57. rođendan. Nicole je poznata kao oskarovka koja svaku ulogu odigra maestralno, tako da publiku pored velikog platna nikada ne ostavlja ravnodušnom.

Iako joj je profesionalni život vrlo uspješan, na onom ljubavnom je godinama imala manje sreće. Glumica je prošla kroz teško razdoblje dok nije upoznala pravu ljubav svog života, Keitha Urbana, s kojim ima dvoje djece. Njihov brak prava je neslomljiva tvrđava, a glumica je nekoliko puta naglasila koliko joj znači podrška supruga.

Nicole Kidman ima porculanski ten
Profimedia 

Prije Keitha Urbana, Nicole je bila ludo zaljubljena u kolegu Toma Cruisea i pristajala je na sve što je on od nje tražio. Par je od samog početka imao problema s realizacijom u ulozi roditelja pa su posvojili dvoje djece. No, znajući koliko je Tom želio imati biološku djecu, na sve je moguće načine pokušavala ostati u drugom stanju.

Nicole je dva puta imala spontani pobačaj u to vrijeme, a Tom je nakon toga tražio razvod. Nicole je ta vijest zatekla te je na sve moguće načine pokušala spriječiti prekid, no Tom je bio neumoljiv. Tada je već duboko zagazio u scijentologiju u koju je uvukao i njihovu posvojenu djecu - Isabellu i Connora.

Nicole Kidman i Toma Cruisea je navodno rastavila scijentologija
Profimedia 

Stvari su nakon razvoda izmakle kontroli jer je godinama prije, a posebno nakon prekida s Nicole, Tom 'trovao' djecu protiv njihove majke. Zbog toga su umjesto života s Kidman odlučili ostati u Scijentološkoj crkvi. Glumica je zbog svega godinama bila u vrlo lošim odnosima, posebice s kćeri Isabellom koja s njom nije razgovarala 20 godina.

Samo nekoliko godina nakon razvoda od Cruisea upoznala je country rock pjevača Keitha Urbana s kojim je uplovila u vezu, a godinu dana kasnije i u brak. 2008. godine je rodila svoju prvu kćer Sunday Rose. Na pitanje zašto joj je dala to ime, Nicole je objasnila da su joj nedjelje nakon razvoda bile najusamljenije, no Keith je bio taj koji je sve promijenio.

Nicole Kidman Keith Urban
MBS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Poznati glazbenik svih ovih godina nije skrivao koliko voli svoju suprugu, a nerijetko su bili inspiracija brojnim parovima diljem svijeta. O lijepoj glumici govorio je samo u superlativima, a tako je bilo i nedavno kada je komentirao njihov brak i osvrnuo se na njihov susret.

'Vidio sam je i pomislio: ona je izvan moje lige. Danas smo samo normalan par koji rješava stvari u hodu, prolazimo kroz život zajedno i podržavamo jedno drugo na najbolji mogući način dok zajedno podižemo svoju obitelj', objasnio je.

Tom je danas ostao bez supruge Katie Holmes, kći s njim uopće ne razgovara, a nedavno se odrekla čak i njegovog prezimena.

Više fotografija Nicole i Toma pogledajte u galeriji:

Profimedia Nicole Kidman i Tom Cruise