Voditeljica Nikolina Pišek (51) ne skriva koliko uživa u ljetnim danima, a sa svojim obožavateljima sada je podijelila snimku na kojoj pozira u crno-bijelom kupaćem kostimu na plaži. Ovom objavom oduševila je sve, a mnogi su joj odmah uputili komplimente na račun svog mladolikog izgleda i vitke linije.

'Samo ovo da mi je cijelo ljeto. Ili kao u pjesmi - malo mi za sriću triba', napisala je.

'Uživaj ženo', 'Ljepotica', 'Najljepša', 'Raj za oči', 'Wooow', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja ispod objave.

Inače, Nikolina na svom Instagram profilu često dijeli snimke iz teretane, a jednom prilikom istaknula je i kako preskače doručak i ne jede meso, piše Scena.

'Hranim se malo nepravilno', rekla je Nikolina tada, pa dodala da osim navedenog, uzima kolagen i jede puno povrća.

Nikolina Pišek.
Instagram 

Podsjećamo, Nikolina je nedavno napokon uselila u svoju luksuznu vilu od 420 kvadrata u zagrebačkim Šestinama. Sa svojim obožavateljima svakodnevno je dijelila kako napreduju radovi, a sada često oduševljava objavama u društvu svoje pomeranke Scarlett.

'Ima li još netko pomeranca koji mrzi poljupce? Scarlett, moja pseća beba koju sam dojila na dudu svaka dva sata, i sada mrzi moje majčinske ispade. Kao i moja rođena kćerkica koja se srami poljubaca u javnosti. Kao i starija, koja je tražila da je iskrcavam iz auta malo dalje od škole da se ne vidi da je dovozi mama. Gdje sam omanula?', požalila se nedavno.

Kako izgledala Nikolinina luksuzna vila pogledajte u galeriji:

Instagram Vila Nikoline Pišek