Srpski tenisač i zlatni olimpijac Novak Đoković nakon trijumfa u Parizu prvo je posjetio Hrvatsku. Slavni tenisač došao je na Korčulu, gdje je posjetio restoran koji mnogi smatraju idealnim mjestom za cjelodnevni boravak. Nakon što je proslavio zlatnu medalju s Olimpijskih igara u Parizu, Novak je odlučio slavlje produžiti u Crnoj Gori, a potom i na hrvatskoj obali.
Njegov posjet ovom restoranu nije prošao nezapaženo. Vlasnicima je bilo drago ugostiti tako cijenjenog sportaša pa su na Instagramu odmah podijelili fotografiju na kojoj Novak pozira s glavnim kuharom.
Jela su prilično skupa. Primjerice, plata sa sirevima košta 21 euro, carpaccio od hobotnice 24 eura, dok je rižoto od junetine 32 eura. Ljubitelji morskih plodova mogu uživati u rižotu od škampa za 33 eura. Za one željne slatkog u ponudi su kolači po cijenama od 10 do 15 eura.
Jedno od najskupljih jela na jelovniku je tjestenina s jastogom na buzaru, čija je cijena čak 193 eura, što govori o ekskluzivnosti ovog specijaliteta, piše Stil.
Netom prije toga najbolji tenisač svih vremena došao je u restoran Orka na Lapadskoj obali u Dubrovniku, grad koji često posjećuje sa svojom suprugom i dvoje djece. Vijest da je tenisač posjetio Hrvatsku otkrivena je putem društvenih mreža restorana.
'Čast nam je ugostiti legendarnog Novaka Đokovića, osvajača zlatne olimpijske medalje, svjetskog prvaka i teniskog GOAT-a u restoranu Orka! Hvala što si nas posjetio', stoji uz fotografiju.
Novak često ljetuje na našoj obali. Tako je u proljeće ove godine u Revelinu bio na koncertu Severine, a u srpnju prošle godine fotografiran je kako s djecom i suprugom uživa u morskim radostima.