Poduzetnica Mirjana Hrga na Facebooku je podijelila članak s naslovom: ‘Ugostitelj o problemima: “Sve se radi bez veze. Veselili smo se legalizaciji napojnica, a kad ono…”.

Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti
Dražen Kokorić 

Često za mene napišu "bivša novinarka, a sada poduzetnica". Ne, ja sam samo novinar. Do zadnjeg dana. To se ne prestaje biti... Restoran sam otvorila iz gušta, ali i iz inata. Pomislila sam - ako sve garaže pretvorimo u apartmane, što će od nas biti. I prodala sam kuću koja mi je donosila neusporedivo više. Nije mi žao. Mislim da je to bilo ispravno. Unatoč svemu. A što je to "sve", potpisujem svaku riječ ovog čovjeka... Neka u Vladi uzmu ovaj tekst i pročitaju ga s razumijevanjem. Nije ni kompliciran ni dugačak. Koristit će i njima...’, napisala je Hrga.

Mirjana Hrga napisala da će biti novinarka do zadnjeg dana
Frezza La Fata - Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je poznata po tome da na Faceboku bez dlake na jeziku komentira aktualnosti i dijeli anegdote iz privatnog života. Krajem 2022. godine, u intervjuu za Story, otkrila je kako je došla na ideju otvoriti konobu Mare u Osoru na Cresu.

Mirjana Hrga redovito komentira aktualnosti
Dražen Kokorić 

Putujući svijetom shvatila sam da pamtim samo autentična mjesta s dušom i dobrom hranom. Nisam pristalica kemija i izmišljanja hrane. Volim da se držimo onoga na čemu smo odrasli. To su naši okusi. U restoranu se koriste isključivo hrvatske namirnice i poslužuju hrvatska vina. Ne sanjamo nikakvu slavu, samo zadovoljstvo gosta. To je i smisao takvih mjesta’, rekla je.