Čim i kalendarski počne jesen kreće glavno pitanje: 'Gdje ćeš za doček?'. I dok mnogi misle kako je prerano za takva mozganja, naši glazbenici već su bukirani za najluđu noć u godini, ali i reprize dočeka.

Doček Nove godine
Shutterstock 

Na doček Nove 2025. godine, u noć s 31. prosinca na 1. siječnja, goste jednog dubrovačkog hotela uveseljavat će Dino Merlin (62). Isti hotel pripremio je i dvije reprize dočeka. 1. siječnja pjevat će im Petar Grašo (48), a 2. siječnja Severina (52).

Dino Merlin.jpg
željko vidinović 

Cijena paketa za 2 osobe za 3 noćenja (plus dijete do 11,99 godina gratis) je 2.493,90 eura. U tom hotelu goste će dočekati besplatno piće dobrodošlice, osiguran besplatan parking i Wi-Fi, ali i afterparty uz harmonikaše svaku večer od 30. prosinca do 2. siječnja.

Ako biste voljeli otići do Straduna, grad Dubrovnik za najluđi dan u godini planira dovesti svjetski poznatu zvijezdu, ali još nije poznato tko bi to mogao biti. Navodno je gradonačelnik Mato Franković još u srpnju rekao kako je riječ o izvođaču koji obuhvaća širok spektar populacije. Dubrovčane, ali i brojne goste je u 2024. uveo Zdravko Čolić, koji je za nastup u novogodišnjoj noći zaradio 150.000 eura. 

Severina
Matea Smolčić Senčar i Marin Ćuk/Premier Media Gr 

Severina će zapjevati u Sarajevu na dočeku 2025., a prije nje nastupat će Adi Šoše. Petar Grašo će i ove godine pjevati u Istri. Na dočeku 2024. izvodio je svoje hitove u Poreču, a 2025. dočekat će u Puli. 

Petar Grašo jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača
Instagram