Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRT-ovka se zauvijek oprostila s bliskim članom obitelji

Autor A.S.

Odlazak s kojim se neće moći tako lako pomiriti

 Izvor: Instagram (Screenshot)
Sportska novinarka i urednica Mirna Zidarić javno je objavila kako je njihovu obitelj zauvijek napustila jedna članica. Riječ je o njezinoj svekrvi Danici Zidarić, majci njezinog supruga Zorana Zidarića s kojim je u braku već duge 24 godine kroz koje se izrazito vezala za Danicu. Svoje posljednje riječi uputila joj je dirljivom posvetom i fotografijom na društvenim mrežama, a brojne obožavatelje dirnula je do suza.

'Zauvijek je sklopila oči naša Seka. Za one koji ne znaju to je moja draga sveki, ali dovoljno je reći samo Seka pa da i onima koji je nisu poznavali zatitra osmijeh u kutu usana. Odlučila je to napraviti onako kako je i živjela, tempirajući vrijeme oko Svih svetih kako ona ni ovaj put ne bi bila u prvom planu, već samozatajno, tiho, gotovo na prstima iskrasti se svom Zidi u zagrljaj', napisala je na Instagramu ispod fotografije koja prikazuje Danicu u mladim danima i to u društvu sinova Zorana i Ranka koji su tad još bili dječaci.

'Ispratit ćemo ju sutra, ali nećemo biti žalosni, već ćemo slaviti živote koje nam je podarila i nesebičnu potporu koju je (zatomivši osobne ambicije) odabrala pružati svom životnom partneru - velikanu hrvatskog glumišta i jednom koji je na najboljem putu da to ubrzo postane, ali i već neospornom autoritetu hrvatske arhitekture. Upravo zbog te potpore hrvatska kulturna baština bogatija je za neka bezvremenska, usudim se reći i kapitalna ostvarenja. Naša je Seka odlučila biti u drugom planu iako je obrazovanjem i općom kulturom, vedrinom, ljepotom i karakterom luckaste Šibenke mogla pokoriti svijet. I zato ti naša voljena Seko beskrajno hvala', zaključila je HRT-ovka svoj posljednji pozdrav.

Foto: Instagram

Magazin

Royals