Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kim Kardashian priskače u pomoć Trumpu

Autor A.L.
Autor A.L.

Poznata starleta u službi kontroverznog predsjednika

Kim Kardashian i suprug Kanye West pomažu u povećanju popularnost Donalda Trumpa među afroameričkim glasačima. Američki je predsjednik navodno iskoristio sastanak sa starletom kako bi joj zahvalio na podršci. Detalji o sastanku nisu objavljeni, no prema pisanjima stranih medija, Trump se izrazito fokusirao na svoju rastuću popularnost među afroameričkim glasačima. Naime, Kanye je u posljednje vrijeme često javno izražavao svoju podršku Donaldu Trumpu, a viđen je i s poznatom Trumpovom kapom sa sloganom „Make America Great Again“. Prema Reutersu, podrška američkom predsjedniku ovaj je mjesec skočila za šest posto.

Izvor: Profimedia

Trump je ranije izjavio kako je Kanye izrazito moćan jer je udvostručio podršku među afroamerikancima, a reper je pak na svom Twitter profilu napisao kako obojica posjeduju „zmajsku energiju“.

Kim se na sastanku pak posvetila problemu zatvorske reforme i oslobođenju zatvorenice koja je osuđena na doživotni zatvor zbog zloupotrebe narkotika. Podsjetimo, zatvorenica Johnson osuđena je jer je služila kao veza između dobavljača i dilera, a to joj je bio prvi sukob sa zakonom. Poznata se starleta, a po svemu sudeći i političarka, nada kako će predsjednik Trump ipak pomilovati Johnson. Međutim, strani mediji javljaju kako je Trump samo htio dodatno iskoristiti slavne supružnike radi vlastite popularnosti. 

Izvor: Profimedia

Izbor Urednika

Royals