Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Valentić uhvaćen u novoj avanturi

Autor A.M.

Otišao van granica

 Izvor: Story

Poznati domaći fitness trener, promotor zdravog načina života i glumac, Mario Valentić, ove je godine bio učitelj skijanja u Kreischbergu, a sa sobom je poveo i starijeg sina Niku. Naime, nakon radne zime odlučio je uzeti odmor te se iz Italije zaputio na Maltu, ali ovaj put u društvu malenog sinčića Noe. 

 Izvor: Story

Koliko ponosni otac zaista uživa u trenucima provedenima sa svojim sinovima, možemo zaključiti i po objavama na njegovim društvenim mrežama. Inače, poznat je i po dobrom smislu za humor, stoga nerijetko nasmijava svoje vjerne pratitelje, a to je učinio i ovaj put, podijelivši video s malenim koji još nema ni punih godinu dana.

Iako svoj privatni život najradije zadržava za sebe i ne želi svoju privatnost previše eksponirati, voli se tu i tamo svojim pratiteljima pohvaliti avanturama koje on i maleni Niko prolaze. 'Da, svake godine idemo na skijanje pa se može reći da nam je to postala tradicija, a ove godine radim kao ski učitelj u Kreischbergu i Niko ide sa mnom. No, s njim često provodim vrijeme u tjelesnim aktivnostima, a s obzirom na to koliko voli vrijeme provoditi na biciklu, čim zatopli, pedaliramo što više', ispričao je Mario za Story.hr nedavno. 

Magazin

Royals