Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
03.09.2018. / 13:32 14:37

Jovana Joksimović pokazala savršenu liniju

Autor L.B.
03.09.2018. / 13:32 14:37
Autor L.B.
03.09.2018. / 13:32 14:37

Nakon dva mjeseca izbivanja, vratila se na posao

Nakon dva mjeseca pauze od emitiranja emisije 'Jutarnji program' na srpskoj TV Prva, prepoznatljiva lica televizije vratila su se na male ekrane.

Naravno, riječ je o Jovani Joksimović i Srđanu Predojeviću koji su imali slobodno ljeto od televizijskih obveza. Nakon što su im se obradovali gledatelji, uslijedili su komentari na račun njenog izgleda. Voditeljica izgleda bolje nego ikada u bijeloj haljini iznad koljena koja joj je u prvi plan stavila savršeno isklesane noge. Bez rukava, nalik sakou, ova je haljina bila odličan izbor za Jovaninu putenu kožu i vitko tijelo, a kako bi naglasak ostao upravo na njoj, voditeljica je izabrala decentne detalje u obliku narukvice i svijetlo plavih cipela na blok petu.

Osim gledatelja, Jovani se najviše razveselio pas koji je bio s voditeljima u studiju. Čim su počeli pripremati hranu, psić je veselo utrčao u kadar i počeo skakati po pjevačevoj supruzi. Kako bi ga smirio, Predojević mu je dao keksić, ali svoje uzbuđenje i skakanje po Jovani još uvijek nije uspio prikriti.

Inače, Jovana je ljeto provela u krugu obitelji, sa suprugom i dvoje djece. U listopadu 2017.godine, voditeljica je rodila blizanke Anu i Srnu čime se Željko pohvalio na društvenim mrežama. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader