Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

TOMISLAV JELINČIĆ Otkrio kakvo će biti ime njegove prve curice

Autor D.P.
Autor D.P.

Popularni televizijski voditelj i supruga vesele se prinovi, uz tri sina, stiže i curica

Nakon što su tik pred Božić otkrili da čekaju četvrtu bebu, popularni TV voditelj Tomislav Jelinčić i njegova supruga Ivana, odali su da prinova stiže početkom lipnja. Tomislav i Ivana iskusni su roditelj. Imaju tri dečka 12-godišnjeg Jonu, 8-godišnjeg Vida i 6-godišnjeg Tina. Dolazak curice u obitelj svakako veseli i mamu Ivanu koja više neće biti jedina cura u kući. 

Što se pak imena curice tiče, obitelj Jelinčić na slatkim je mukama. Još uvijek nisu odlučili koje će ime dati curici, jer, kako je rekao za Story.hr 'sada slijedi demokratsko glasanje i referendum'. Nije nam mogao otkriti čak ni koja su imena u igri, kako se ostali članovi obitelji ne bi 'pobunili', ali nam je nešto ipak priznao: 'Ni ideje vam ne smijem otkriti jer moji ukućani očekuju da sve ide fer i demokratskim putem, ali mogu vam reći da će ime biti vrlo kratko zato što je prezime dovoljno dugačko'.

Prije Božića kada je doznao sretnu vijest, Tomislav nam je rekao, 'Još nam je sve novo ali se beskrajno radujemo prinovi. Ne znamo još spol djeteta, ali je bitno samo da bude živo i zdravo'.

Izvor: Pixsell

loader