Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
25.03.2018. / 12:40 13:52

Zrinka Cvitešić: 'Pritisci oko vjenčanja su tu'

Autor A.S.
25.03.2018. / 12:40 13:52
Autor A.S.
25.03.2018. / 12:40 13:52

Domaća glumica otkriva planira li uskoro stati pred oltar

Budući da zbog poslovnih obveza rijetko boravi u Hrvatskoj, Zrinku Cvitešić, kao ni njezinog odabranika Niku Kranjčara, nemamo priliku često sresti u metropoli, a mediji vrlo malo pišu o njihovom privatnom životu. Ne čudi da se malo zna o njihovom odnosu, s obzirom na to da su uglavnom koncentrirani na karijeru. Ipak, Zrinka sada najavljuje period posvećen životu koji živi kada ne vlada kazališnim daskama i filmskim setovima.

Izvor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Imam svakakvih planova što se tiče proljeća. Nekako će biti naglasak na privatnom životu i nekim hobijima više nego na poslovnim obavezama, ali ima stvarno svega po malo. Bit ću zapravo vrlo aktivna u danima koji dolaze', priznala je Zrinka za Story.hr. Simpatična glumica rijetko otkriva detalje o vezi s bivšom nogometnom zvijezdom, no kada je u pitanju odlazak pred oltar, lice joj obasja smiješak koji govori više od riječi.

Izvor: Story

'Iskreno, moram reći da su pritisci oko vjenčanja tu sa svih strana . Sad su već i godine tu pa eto, roditelji žele i to uskoro doživjeti. Ali vidjet ćemo, polako, uvijek ima vremena', kaže kroz smijeh 38-godišnjakinja koja je ljetos za bosanske medije priznala kako bi voljela imati djecu u bližoj budućnosti.

Izvor: Robert Gašpert

Niko i Zrinka u vezi su od 2014. godine, a unatoč učestaloj razdvojenosti i poslovnim putovanjima, uspijevaju održati vezu već godinama. Da su korak do vjenčanja pokazalo je i njihovo zajedničko pojavljivanje u centru Zagreba početkom godine, kada je par uživao u intimnim trenucima s Nikinom kćeri Lore koju je dobio za vrijeme braka s ekonomisticom Simonom Fistrić.

NAJNOVIJE

loader