Britanska glumica i zvijezda serije 'Igra prijestolja', Emilia Clarke, gostovala je u emisiji Jimmy Kimmel Live! na američkoj televizijskoj mreži ABC, prilikom čega je otkrila kako joj je najdraža epizoda nove sezone ona peta po redu, iznenadivši time fanove diljem svijeta. Nakon epizode u kojoj je poražena ubojita natprirodna sila koja je prijetila čitavom imaginarnom svijetu, obožavatelje je zabezeknula Emilijina izjava kako je, prema njenom mišljenju, 'epizoda koja slijedi još puno veća' i zatim savjetovala gledatelje neka 'pronađu televizor sa što većim ekranom'. 

Publika u studiju upala je u trans čim je ova 32-godišnjakinja počela s voditeljem razgovarati o radnji serije, što je kulminiralo pljeskom kad je obznanila da su osim četvrte, peta i šesta epizoda 'suludo dobre'. 

Podsjetimo, Emilia je miljenica publike od samih početaka emitiranja ovog višegodišnjeg fantastičnog spektakla, a obožavatelji su tijekom osam godina imali prilike gledati njezin lik kraljice Daenerys Targaryen kako se iz epizode u epizodu razvija iz plahe plemenitašice koju je brat 'prodao' u neželjeni brak, do žestoke kraljice-ratnice snažnog karaktera, što je itekako dobro prihvaćeno od strane gledatelja koji vole vidjeti trijumf, bilo u stvarnom životu, bilo na malim ekranima.