Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
23.04.2019. / 13:15 17:32

Stjepan Hauser u zagrljaju voljene žene

Autor T.O.
23.04.2019. / 13:15 17:32
Autor T.O.
23.04.2019. / 13:15 17:32

Svoju sreću je podijelio na društvenim mrežama

Domaći violončelist Stjepan Hauser, osim po iznimnom glazbenom talentu, poznat je i po svojoj otvorenosti i britkom jeziku, ali i po bliskom odnosu s obitelji. Tako je, nakon turneje po Americi, odlučio otići na zasluženi odmor, pa je ovaj Uskrs proveo s obitelji u rodnoj Istri, a najviše se obradovao susretu s voljenom majkom.

'Proputovao sam svijet nebrojeno mnogo puta, ali biti kod kuće s mamom je najbolji osjećaj na svijetu', napisao je Stjepan pored fotografije na kojoj pozira s majkom ne skrivajući sreću.

Inače, malo je poznato da Stjepan Hauser, član svjetski poznatog violončelističkog dvojca 2CELLOS, ima obitelj koja se godinama bavi glazbom. Njegova majka Marija je trideset godina u glazbenoj školi podučavala udaraljke i predaje glazbenu metodiku na fakultetu u Puli, otac Mario iz hobija svira gitaru i pjeva u zboru, sestra Nuša piše glazbene kritike za Glas Istre, a brat Miron s trinaest je godina počeo svirati trombon u glazbenoj školi u Puli i postao prvi hrvatski diplomirani džez trombonist.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader