Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kći Bojane Gregorić Vejzović njezina je preslika

Autor A.S.
Autor A.S.

Zoe će, poput mame, biti prava ljepotica kada odraste

Bojana Gregorić Vejzović svakodnevno svoje pratitelje na društvenim mrežama 'počasti' simpatičnim fotografijama iz privatnog života, a nerijetko se radi upravo o onim obiteljskim. Tako je na Instagramu objavila novu fotografiju gdje sa suprugom Enesom i svoje dvoje djece, Zoe i Raulom radi grimase, a simpatičnu fotografiju opisala je riječima 'Prosječan obiteljski portret'. 'Vratila sam se i jako su sretni mada to pokazuju na malo neobičan način. Razlog je navodno jer sam udav koj ispituje o zadaćama i školi', napisala je Bojana ispod fotografije. Ipak, jedna stvar zapela nam je za oko, a malo tko s tim se neće složiti.

Zoe, kojoj je sada osam godina, sve je sličnija majici što je lako vidjeti čak i na fotografiji na kojoj radi grimase. Slatka kći talentiranih glumaca i od oca je nasljedila neke crte, no jasno je kako je ipak pravo mamino dijete. Što je starija, sve je češće možemo vidjeti u Bojaninom društvu u javnosti, a nedavno joj je čak pravila društvo na jednom od službenih događaja kojem je glumica prisustvovala.

Izvor: Story

Simpatična dvojka ukrala je poglede prisutnih, a sličnost između male i velike dame je nevjerojatna. Također, Bojana je poznata po dobrom stilu i smislu za modu, a njezina kći, unatoč malom broju godina, ne zaostaje puno za njom kada je riječ o krpicama i ukusu za stiliziranje. Sudeći po viđenom, domaću javnost tek čeka još jedna ljepotica za kojom će se okretati mnogi, a nastavi li majčinim stopama, slava joj je zagarantirana.

Foto: Instagram

Najčitanije

Najnovije

loader