Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran Šprajc u plesnom zanosu s princezom svoga srca

Autor T.O.

Najvažniji događaj dana koji neće vidjeti u RTL Direktu

 Izvor: Pixsell

49-godišnji Zoran Šprajc, voditelj i urednik ‘RTL Direkta’, svojim je britkim humorom i šarmom osvojio gledatelje i gledateljice svih generacija, a za svoj je talent dobio i mnogobrojna priznanja. Kada nije zaokupljen poslaovnim obvezama, ovaj markantni voditelj svoje slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji, supruge Lidije s kojom je u braku već 20 godina te troje djece, 18-godišnje Franke, 17-godišnjeg Mirona i 15-godišnjeg Darjana.

Tako se svojom posljednjom objavom na Instagram profilu pohvalio nezaboravnom večeri koju je proveo plešući na maturalnoj večeri sa svojom mezimicom Frankom, koju je nazvao 'princezom svoga srca'. Na fotografiji koju je ponosni otac objavio, on i Franka ne mogu sakriti osmijehe, a njihovi razdragani izrazi lica govore više od tisuću riječi.

Zoran nikada nije skrivao koliko je ponosan na svoje troje djece, a to je potvrio i u nedavnom intervjuu za Story. 'Svatko od njih cool je na svoj način, a savjete im više dajem nego što ih oni trebaju. Sve su to već mali-veliki ljudi koji imaju izgrađen svjetonazor, karakter i navike pa mi se čini da roditelji ponekad uzaludno pokušavaju usmjeriti dijete kamo bi oni željeli. Moje je da poštujem njihov izbor i da im u tome pomognem koliko god mogu. Teško mi je biti objektivan tko je od mene naslijedio koje osobine, ali mislim da svaki roditelj u svakom djetetu vidi dio sebe. U jednom vidiš svoje oči, u drugom temperament, u trećem geste, ali najvažnije je da oni prepoznaju i izgrade sebe', zaključio je simpatični Zoran.

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Tagovi

Magazin

Royals