Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
08.02.2019. / 11:40 12:17

Doris Pinčić Rogoznica objavila sretnu vijest plavim balonima

Autor L.B.
08.02.2019. / 11:40 12:17
Autor L.B.
08.02.2019. / 11:40 12:17

Ne krije svoje uzbuđenje

Radijska i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, naprosto je zaljubljena u ulogu majke, a njeni Gita i Donat svakodnevno joj uljepšavaju život. 

Na današnji dan, Doris je pronašla još jedan razlog za sreću, a sve zahvaljujući rođendanu njenog sina Donata kojeg očekuje veliko iznenađenje kada stigne iz vrtića kući. Maleni slavi peti rođendan, za koji mu je mama naručila velike balone s njegovim imenom i brojem godina, te plave i žute balone koje je rasporedila po cijelom stanu. 'Stiže iznenađenje za našeg slavljenika ovaj vikend', napisala je uz video dostave balona.

Pogledajte

00:00
Doris Pinčić Rogoznica
Izvor: story.hr
Izvor: story.hr

Nedavno je za Story Doris ispričala kako djeci najviše voli poklanjati simbolične sitnice jer danas djeca imaju zaista sve. 'Grozno je vidjeti kada se ničemu ne raduju jer imaju previše svega. Zato ga pokušavamo motivirati da štedi kako bi bio svjestan da je to vrijednost u koju moraš uložiti da bi nešto dobio', govori 30-godišnjakinja.

Osim što je skroman, za svog sina voditeljica kaže da je izrazito pažljiv, te da obožava svoju sestricu Gitu. 'Donat je bio jako dobar dečko, jako pažljiv prema seki. Pomaže nam s njom, čuva je. Jako je dobro prihvatio seku, ali on je dobrica i takav će biti čovjek. Ima svojih trenutaka, ali općenito je miran, razuman i s njim možeš razgovarati. Mogu ga zamoliti “Nemoj sada lupati jer trebam seku uspavati” i on tada neće biti glasan. Mislim da je stvarno super i pravi je veliki brat', opisuje voditeljica.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader