Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
08.02.2019. / 12:42 11.02.2019. / 11:41

STORY VIŠE NIJE ISTI…

08.02.2019. / 12:42 11.02.2019. / 11:41
08.02.2019. / 12:42 11.02.2019. / 11:41

Saznajte zašto od 13. veljače kad ćemo vam predstaviti novi, potpuno redizajniran Story

Prateći najnovije trendove u dizajnu i držeći se najviših profesionalnih standarda, naš kreativni tim novinara i urednika mjesecima je s velikim veseljem stvarao temelje novog Storyja. Najmoćniji celebrity časopis nije dobio samo novo ruho, nego i potpuno nov pristup stvaranju sadržaja. Vodili smo se dugogodišnjim iskustvom, ali i srcem, napravili smo magazin kakav bismo i sami rado čitali, tjednik kakav nam je nedostajao, uz nove rubrike i više ekskluzivnog sadržaja.

Na velika se vrata tako vraćaju slavni Storyjevi modni i beauty editorijali koji će vrhunskom produkcijom i inovativnošću diktirati trendove te oduševljavati publiku. Vraćaju se i one golicave ekskluzive koje mogu snimiti samo Storyjevi paparazzi.
Dopustite nam da vas ponovo povedemo u Story dan – idealan dan koji ćete provesti u društvu najvećih zvijezda, inspirativnih osoba, najnovijih trendova i ekskluzivnih događanja.

Čim otvorite Story, ušli ste u Storycafé – na jutarnjoj ste kavi okruženi A listom domaćih i stranih zvijezda, prepričavate sitne novosti. Nastavljate listati i ulazite u samu bit Storyja – ručate okruženi zvijezdama, dotičete se većih tema, novih ljubavi, razvoda, trudnoća, velikih životnih prekretnica... Slijedi, naravno, šoping – uz Lifestyle istražujete nove modne i beauty trendove, a zatim idete na masažu, manikuru ili frizuru. Potom ćete popiti Cocktail i otići na izložbu ili u kazalište, a dan ćete završiti na Partyju, na crvenom tepihu ili se provoditi na najtrendi događanjima.

Nadamo se da ćete u ovom i svakom idućem Storyju uživati jednako kao što mi uživamo stvarajući ga te da ćemo još mnoge kave, ručkove, šopinge, koktele i partyje doživjeti zajedno.

Potražite novi Story od 13. veljače na svim prodajnim mjestima.
#noStorynoglory.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader