Mladi  kanadski glazbenik, Justin Bieber,  koji je zaludio tinejdžerice diljem svijeta želi i pred Bogom reći 'da'. Ljetos je zaprosio svoju djevojku, 22-godišnju Hailey Baldwin, manekenku i kći poznatog glumca Stephena Baldwina. Njihova veza bila je dosta turbulentna s konstantnim prekidima i punila je novinske stupce. Nakon posljednje pomirbe prošlo je samo mjesec dana prije nego što je Bieber kleknuo i zaprosio je. Prema američkim medijima, par se u tajnosti oženio kod matičara u rujnu u New Yorku. 

Prije manje od pola godine pisalo se kako Bieber i Baldwin neće žuriti pred oltar, no ispostavlja se da to 'pada u vodu'. 

Izvori bliski paru komentirali su za Entertainment Weekly, Page Six i Hollywood Life kako par priprema crkveno vjenčanje 28. veljače ove godine, što je dan prije Bieberovog 25. rođendana. Od ostalih informacija podijelili su i da par priprema grandiozno vjenčanje iako se za lokaciju još ne zna. Neki mediji pretpostavljaju kako će se vjenčanje održati u Justinovom rodnom gradu Ontariju u Kanadi jer je nedavno tamo kupio kuću vrijednosti 100 milijuna dolara, što je savršeno mjesto za odraditi ceremoniju bez paparazza.

Ranije je buduća mladenka potvrdila američkim medijima kako će njena 24-godišnja sestra Alaia biti vjenčana kuma. Među ostalim, manekenka bi željela da Jazymn, Justinova 10-godišnja polusestra ima posebnu ulogu na vjenčanju; ona bi trebala bacati latice cvijeća po crkvi prije nego što Hailey izađe pred Justina i službeno pred Bogom oboje kažu da.