Američka glumica koja se proslavila u seriji 'Moderna obitelj', 28-godišnja Sarah Hyland zaručila se nakon dvije godine veze. Naime, zvijezda spomenute serije na svom se Instagram profilu pohvalila da će uskoro pred oltarom izreći sudbonosno 'da'. Veliki trenutak pa je ovjekovječio fotografijama, ali i videom, koji su doista pokazali da je prosidba bila kao iz bajke. Njen sada već zaručnik, 35-godišnji radijski voditelj Wells Adams zaprosio ju je na pješćanoj plaži. 'Ono kad ne možeš jesti, spavati, ali možeš učiniti sve za nekoga, pa čak i posegnuti za zvijezdama', napisala je uz fotografiju, na kojoj u lepršavoj cvjetnoj haljini proživljava najljepši ljubavni trenutak. 

Par se upoznao prije dvije godine preko društvenih mreža, kada su si međusobno komentirali objave, nakon čega je Wells odlučio poslati poruku. 'Napisao mi je da će me voditi na tacose sljedeći put kad bude u Los Angelesu, a ja obožavam tacose', ispričala je u jednom intervjuu. 

Podsjetimo, početkom ove godine u razgovoru s voditeljicom Ellen Degeneres, glumica je priznala da je zbog dugogodišnje bolesti koja je rezultirala dvostrukom transplatacijom bubrega, razmišljala o samoubojstvu. Tada je rekla da su joj velika podrška obitelj i prijatelji, ali i dečko Wells Adams, bivši natjecatelj televizijskog showa 'Savršena nevjesta' i barmen iz serije 'Bachelor in Paradise'. 'Upoznali smo se samo tri dana prije moje druge transplantacije bubrega, a on je, bez obzira na sve, ostao uz mene. Vidio me u mojim najgorim izdanjima i prošao sa mnom ono najteže. I ono što je najvažnije od svega, još uvijek misli da sam najljepša pa se i ja sama tako osjećam', otkrila je nedavno.