Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Valentić pohvalio se hobijem

Autor A.S.

Domaća zvijezda nije samo ljubitelj sporta

 Izvor: Goran Stanzl/PIXSELL

Mario Valentić zaista je svestran - počeo je kao glumac u seriji 'Zabranjena ljubav', potom se odlučio za bavljenje sportom i zdravim životom, a sada je pokazao hobi koji ne spada ni u jednu od te dvije kategorije i tako dokazao da može naučiti sve što poželi. Naime, Mario je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj svira bubnjeve na Hrvatskoj Radioteleviziji, a kako bi naglasio da nije riječ o šali, u opisu je napisao: 'Hobi'.

Promotor zdravog života zna kako uživati u životu, a sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, Mario svaki trenutak koristi aktivno - bilo to poslovno ili privatno. Uz sve što radi, otac je dvojice sinova, nedavno rođenog Noe i devetogodišnjeg Nike, s kojima često provodi vrijeme.

Niko, kojeg je dobio za vrijeme braka s bivšom suprugom Mirnom Maras Batinić, često mu pravi društvo prilikom planinarenja i ostalih aktivnosti na otvorenom, a možda bi jednog dana mogao i zasvirati s tatom. Mario je pravi primjer da za sve uvijek ima vremena ako ga pametno iskoristimo te ako uživamo u svemu što radimo .

Magazin

Royals