Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

POGINUO NA SNIMANJU SERIJU Pogodio ga metal u glavu

Autor T.Č.
Autor T.Č.

Svi su u šoku

Na snimanju DC-jeve serije 'Titans' u Torontu, jučer je poginuo koordinator specijalnih efekata, Warren Appleby, prenosi TMZ. Tragedija se dogodila prilikom uvježbavanja snimanja scene u kojoj bi se automobil trebao prevrnuti na stranu. To se i dogodilo, ali prilikom okretanja komad metala koji je bio pričvršćen za automobil se otrgnuo i pogodio jednog od članova produkcije u glavu. Suradnici su mu odmah pružili prvu pomoć, no nije mu bilo spasa i preminuo na putu do bolnice.

Snimanje serije bit će prekinuto na dva dana, a o svemu su se oglasili i izvršni producenti serije: 'Svima nam je slomljeno srce zbog gubitka našeg cijenjenog kolege, koordinatora za specijalne efekte, Warrena Applebyja, nakon nesreće koja se dogodila u postrojenju za specijalne efekte prilikom priprema i testova za nadolazeće snimanje. Warrena su voljeli svi kolege s kojima je radio tijekom impresivne 25-godišnje televizijski i filmske karijere. Izvršni producenti, kao i svi ostali u 'Titans' obitelji, Warner Bros. Television Group i DC UNIVERSE, žele izraziti najdublju sućut, ljubav i podršku njegovoj obitelji i prijateljima u ovim teškim trenucima'.

Stradali koordinator radio je na brojnim poznatim filmovima poput 'The Shape of Water', 'It', 'Carrie', 'How it ends' i mnogim drugim, a 2016. godine bio je nominiran za nagradu Društva za vizualne efekte za rad na seriji 'The Strain'.

Tagovi