Lucija Šarić, kći vlasnika Europatradea Marijana Šarića i bivša sudionica reality-emisije 'Život na vagi', svoje profile na društvenim mrežama drži iznimno aktivnima, pa je tako ovom prilikom sa svojih 40 tisuća pratitelja na Instagramu podijelila fotografije iz prošlosti. Povodom otvorenja izložbe njezina oca, pod nazivom 'Gospodarstvenik, kolekcionar, donator' u Muzeju Prigorja u Sesvetama, ova je 25-godišnjakinja pronašla i očevu knjigu s obiteljskim fotografijama.

Posebice joj je zapela za oko fotografija nje same iz pubertetskog razdoblja, na kojoj pozira uz oca, majku, braću i sestre. Uz nju je simpatična Lucija šaljivo napisala 'Kad te pubertet 'pukne' baš kako treba', uz hashtag #horor.

Na drugoj fotografiji ima samo 11 godina i stoji s roditeljima i dvojicom braće, a bucmasta djevojčica na njoj ima isti vragolasti pogled kao i odrasla Lucija. Uz nju je napisala jednak tekst. Ova neopterećena Zagrepčanka često dokazuje kako ima smisla za humor, pa je tako i ovom objavom pratitelje zasigurno ostavila širokog osmijeha.