Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumcu došli na naplatu grijesi iz prošlosti

Autor A.T.
Autor A.T.

Nije se ni pokajao

Američki glumac i komičar Kevin Hart ipak neće voditi 91. dodjelu Oscara u veljači 2019. zbog homofobnih tvitove iz prošlosti. Naime, nakon što je prekjučer najavljeno kako bi upravo on trebao biti voditelj svečane ceremonije prestižnih filmskih nagrada, u javnost su izašli njegovi natpisi u kojima ismijava LGBTQ zajednicu. 

Nakon što je šira javnost doznala za njegove 'grijehe iz prošlosti' krenuli su protesti da nije primjereno da njemu pripadne čast vođenja, a nedugo nakon toga oglasio se i sam glumac na društvenim mrežama: 'Odlučio sam ne voditi ovogodišnje Oscare', napisao je u na Twitteru, 'Iskreno se ispričavam LGBTQ zajednici zbog mojih bezosjećajnih riječi u prošlosti', dodao je tek nakon što je na njega izvršen pritisak.

Izvor: Profimedia

Sat prije objave o odustanku od vođenja objavio je video na Instagramu u kojem govori kako se odbija ispričati nakon što je Akademija filmske umjetnosti i znanosti to od njega zatražila: 'Odlučio sam 'preskočiti' ispriku. Razlog je što sam na to odgovorio već nekoliko puta', rekao je Hart dodajući da je napredovao od vremena kada je između 2009. i 2011. postavljao homofobne tvitove koje je u međuvremenu obrisao. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader