Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO Ivica Kostelić 'ukrao' bicikl i nasmijao sina

Autor L.A.

Ivica je pravi tata zabavljač

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić koristi svaki slobodan trenutak kako bi proveo sa svojom obitelji, suprugom Elin i djecom Ivanom i Leonom. Često na svojim društvenim mrežama objavljuje privatne trenutke, a posljednjom objavom na Facebook profilu je opet pokazao koliko ima smisla za humor i tako nasmijao svoje obožavatelje.

Naime, naš najbolji skijaš objavio je video na kojem vozi bicikl od sina, koji mu je evidentno premalen, no bez obzira na to, čini se kako mu dobro ide. Ovom simpatičnom gestom uspio je nasmijati svoje obožavatelje, a ponajprije i svog preslatkog sina kojem nije smetalo što je njegov otac posudio njegov bicikl. Sudeći prema objavama koje Ivica objavljuje možemo zaključiti kako njegovi nasljednici itekako uživaju u vrmenu provedenem s njim jer je njihov otac pravi zabavljač.

Ivica je svojedobno u intervjuu za Story.hr izjavio da je, od kada je postao otac, puno opušteniji te da nastoji svaki trenutak provesti sa svojim sinovima, te biti im uzor i primjer u životu.

Da je Ivica odličan otac otkrila je i njegova supruga Elin: 'Klinci ga obožavaju i naravno koriste svo vrijeme kada su s njime da mu se, doslovno, popnu na glavu. Ne bih rekla da je Ivica strog, on zapravo čvrsto drži postavljenje granice, pa klinci znaju što smiju, a što ne. Rekla bih da im je definitivno autoritet, ali na divan način. Ivan i Leon ga naprosto obožavaju, a i on njih, naravno' rekla je. Magazin

Royals