Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
04.12.2018. / 12:04 12:04

Danijela Martinović postala duhovni govornik

Autor L.B.
04.12.2018. / 12:04 12:04
Autor L.B.
04.12.2018. / 12:04 12:04

Održala je svoje prvo predavanje

Ona je mladolika, vrckava i uvijek nasmijana, a neki od njenih najvećih hitova su 'Pleši samnom', 'Da je slađe zaspati', 'Neka mi ne svane'. Naravno, pogađate, riječ je o Danijeli Martinović koja je tijekom svih ovih godina na sceni itekako učvrstila svoje ime u glazbenoj industriji.

Tako je nedavno odlučila izaći iz sigurne zone i zakoračiti u neistraženo područje, kao duhovni govornik. Nakon što je na TEDx u Zagrebu otkrila svoju priču o patnjama kroz koje je godinama prolazila, Danijela je održala svoje prvo predavanje u Samostanu sv. Frane čime je pokazala da je pronašla svoju novu životnu misiju. Iako glazbu nikako ne zapostavlja, trenutno je fokusirana na putove molitve. 

'U petak sam u crkvi sv. Frane u Zadru održala legitimno svoje prvo predavanje. Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s - neopisiva čarolija! Hvala mom srcu koje mi jasno i razgovijetno šalje koordinate i smjernice. Nemam više izbora... mogu ga samo slijediti' napisala je pjevačica na društvenim mrežama. 

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader