Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NOVA LJUBAV u životu Colonijine pjevačice

Autor Promo Novinari
Autor Promo Novinari

Ivani Lovrić od ljubavi rade leptirići u trbuhu

'Zadnja suza' naslov je nove pjesme i novog glazbenog spota grupe Colonia, kojeg potpisuje Boris Đurđević, a koji će predstaviti Coloniju u jednom drugačijem svjetlu. Redatelj spota je Dario Radusin, koji je Ivanu Lovrić i Coloniju vidio u jednostavnom, bijelom video spotu u kojem je u potpunosti naglasio njen seksepil i vođen snagom pjesme, napravio malo remek djelo stvorivši odličnu simbiozu između vrhunske glazbe, odlične koreografije koju je osmislio i pripremio Neven Ivić te  kvalitetno posloženog vizualnog minimalizma.

Izvor: promo

Priča koja prati pjesmu je jednostavna, bazična i vizualno jako snažna, a Ivana Lovrić ponovo joj je dala dodatnu snagu kako svojim vokalnim mogućnostima, tako i plesom, ljepotom te ženstvenošću koja je krasi u svakom njenom pokretu. Baš tako se i osjećala, kao snažna žena, koja je našla pravu ljubav, muškarca koji ju je spreman štiti, uz njega ona je spremna se boriti za iskrenu ljubav. Colonia bez sumnje opet ima pjesmu za vrh glazbenih ljestvica, a suradnja s Radusinom sigurno će se nastaviti jer očito je da su našli dobru 'kemiju' i da je on pronašao način kako da iz Colonije izvuče ono najbolje.

'U mom životu uvijek ima ljubavi, ja sam sretna žena. Idealan muškarac za mene mora biti samouvjeren, samosvjesan i mora imati smisla za humor. Bez toga ništa', otkriva Ivana za Story.hr i tako opisala kakvi tipovi osvajaju njezino srce.

Izvor: promo

'Zadnja suza' samo je početak, uvod u vrlo dinamično proljeće i ljeto u kojem Coloniju očekuje veliki broj koncerata i nastupa, ali i novih pjesama koje se pripremaju i koje bi trebale nastaviti uspješan put jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenih sastava. Svi noviteti, nove pjesme, ali i mali zaokret u spotovima, potvrđuju da Colonia i Boris Đurđević imaju viziju u kojem smjeru trebaju ići, a sve pozitivne kritike i uspjesi jamstvo su da će Colonia donijeti još puno glazbenih hitova na hrvatsku glazbenu scenu.

Tagovi

NAJNOVIJE

loader